Katso huoneet ja varaa tästä

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneita
Henkilöt

Laadukasta majoittumista huoneistohotelli Simpsiönkullaksessa!

Huoneistohotellissamme on kahdeksantoista viihtyisää huoneistoa. Näistä kaksitoista on 25 neliömetrin yksiötä ja kuusi 45 neliömetrin kaksiota. Ylimmässä kerroksessa sijaitseva kaksio toimii myös morsiussviittinä.

Yksiöissä on olo-/makuuhuone, kylpyhuone, jossa hiustenkuivaaja ja kuivauspatteri sekä sauna. Keittiössä on jääkaappi, liesitaso, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja vedenkeitin sekä perusastiasto. Huoneissa on RJ-45 netti kaapelointi ja wlan (ravintolassa pelkkä wlan-yhteys) sekä tv. Huoneeseen mahtuu junnupatja tai pinnasänky erillismaksusta.

Kaksioissa on erillinen makuuhuone sekä yhden hengen alkovi. Olohuoneen sohvasta saa tarvittessa kahdelle nukkumapaikat. Keittiössä samat varusteet kuin yksiössä ja sama nettiyhteys. Kylpyhuoneessa on kuivauskaappi, hiustenkuivaaja ja sauna. Kaksiossa on lisäksi erillinen wc ja tv:ssa dvd-soitin.

Jokaisella huoneistolla on vielä oma kalustettu parveke, jolta avautuu kaunis näkymä yli jylhien metsien.

Alla olevia kuvia klikkaamalla voit tutustua kauniisti sisustettuihin huoneistoihimme. Hotellivuorokausi alkaa klo 15 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12.

Ei Lemmikkihuoneita.

Tervetuloa viihtymään – arjen yläpuolella!