Etsi huone ja varaa tästä
Tulopäivä
-
Lähtöpäivä
Henkilöt
Huoneita

Lapsiperheille on Lakeudella tarjolla Duudsonit Aktivity Park, Ähtärin eläinpuisto, Härmän kylpylä ja Keskisen kyläkauppa.

http://www.lakeudelle.fi/

Huoneistohotelli on näiden aktiviteettien keskipisteessä, josta on lyhyt matka em. kohteisiin. Hotellilla perheet voivat rentoutua ja yöpyä luonnon keskellä maisemahuoneistoissa.

***************************************************

Hotellin kota on asiakkaiden käytettävissä. Vietä omaa leppoisaa aikaa ystävän, perheen tai työyhteisösi kanssa.

Tervetuloa Simpsiölle!

MAJOITU MUKAVASTI, ARJEN YLÄPUOLELLA
UPEAT MAISEMAT POHJANMAAN HUIPULLA,

TULE JA KOE  RAUHA JA RENTOUS LOMAMATKAN VARRELLA!

Laadukasta majoittumista huoneistohotelli Simpsiönkullaksessa!

Huoneistohotellissamme on kahdeksantoista viihtyisää huoneistoa. Näistä kaksitoista on 25 neliömetrin yksiötä ja kuusi 45 neliömetrin kaksiota. Ylimmässä kerroksessa sijaitseva kaksio toimii myös morsiussviittinä.

Lue lisää

Kokoukset, häät ja yritystilaisuudet

Simpsiönkullaksella vietät onnistuneet häät, sukujuhlat, kokoukset ja yritystilaisuudet. Uudet valoisat tilamme ja ravintolamme sijainti luonnon keskellä kutsuvat vieraat viihtymään. Tarjoamme ravintolassamme hyvää suomalaista ruokaa, jonka valmistamme aina mahdollisuuksien mukaan tuoreista sesongin raaka-aineista. Suosimme lähiseudun toimittajia. Tilamme soveltuvat hyvin myös yritystilaisuuksiin. Meiltä löytyy kokous-, lounas-, ja päivällispaketteja vaativimmillekin asiakkaille. Tarvittaessa järjestämme myös oheisohjelmaa. KOKOUS- JA RYHMÄTARJOILUT Lounas + kokouskahvit 25 €/henk Pyydä tarjous omalle ryhmällesi: info@simpsionkullas.fi

Lue lisää