Etsi huone ja varaa tästä
Tulopäivä
-
Lähtöpäivä
Henkilöt
Huoneita

Huoneistohotelli Simpsiönkullas, Lapua

Loppuvuodesta 2012 valmistunut huoneistohotelli Simpsiönkullas tarjoaa laatutietoisille majoittujille hulppeat maisemat aivan Lapuan Simpsiönvuoren laella.

Lapualla, keskellä etelä-pohjalaista lakeutta sijaitseva Simpsiönvuori sijaitsee noin 3,5 km päässä Lapuan keskustasta ja noin puolen tunnin ajomatkan päässä Seinäjoen keskustasta nousten merenpinnasta 132 m korkeana.

Luonnollisuus ja luontoystävällisyys ovat meille tärkeitä, tästä osoituksena mm.huoneistohotellin lämpeneminen maalämmöllä. Simpsiö onkin monipuolinen vapaa-ajankeskus rinnehiihtokeskuksineen ja upeine luontopolkuineen ja vaellusreitteineen.

Huoneistohotelli vuokraa moderneja saunallisia yksiöitä ja kaksioita vuorokausipohjalta, pidemmät ajanjaksot myös mahdollisia. 

Huoneistojen parvekkeilta avautuu vaikuttava näkymä yli jylhän metsämaiseman ja lähimaastosta löytyy monipuolisia vaellusreittejä. Simpsiönkullas onkin erinomainen valinta luonnonystävälle!

Huoneistohotellissa voi viettää myös ikimuistoiset häät, kokoukset, perhe- ja yritystilaisuudet luonnonkauniissa ympäristössä!

Lisäksi majoittuja voi viettää aktiivilomaa läntisen Suomen suurimmassa hiihtokeskuksessa tai tutustua Lapuan muihin aktiviteetteihin.

Tervetuloa majoittumaan mukavasti!

Sää Lapulla

Tarjoukset

Majoitus saunallisessa yksiössä 95 €/vrk/2 hlöä yksiössä, hinta sisältää aamiaisen. 75 €/vrk yhden hengen yksiössä, hinta sisältää aamiaisen. Majoitus saunallisessa kaksiossa 120 €/vrk/ 2 hlöä kaksiossa, hinta sisältää aamiaiset. 150 €/vrk/ 3 hlöä kaksiossa, hinta sisältää aamiaiset. 180 €/vrk/ 4 hlöä kaksiossa, hinta sisältää aamiaiset. 180 €/vrk perheelle, lapset alle 12 v, kaksiossa, hinta sisältää aamiaiset. Neljän tunnin lasketteluliput ja majoitus saunallisessa yksiössä

120 €/vrk/2 hlöä yksiössä, hinta sisältää aamiaisen. 90 €/vrk yhden hengen yksiössä, hinta sisältää aamiaisen. Neljän tunnin lasketteluliput ja majoitus saunallisessa kaksiossa 180 €/vrk perheelle, sis. 2 neljän tunnin laskettelulippua sekä aamiaisen. Kysy edullista kolmen yön tarjousta. Lapsiperheille on Lakeudella tarjolla Duudsonit Aktivity Park, Ähtärin eläinpuisto, Härmän kylpylä ja Keskisen kyläkauppa. http://www.lakeudelle.fi/

Laadukasta majoittumista huoneistohotelli Simpsiönkullaksessa!

Huoneistohotellissamme on kahdeksantoista viihtyisää huoneistoa. Näistä kaksitoista on 25 neliömetrin yksiötä ja kuusi 45 neliömetrin kaksiota. Ylimmässä kerroksessa sijaitseva kaksio toimii myös morsiussviittinä.

Lue lisää

Kokoukset, häät ja yritystilaisuudet

Simpsiönkullaksella vietät onnistuneet häät, sukujuhlat, kokoukset ja yritystilaisuudet. Uudet valoisat tilamme ja ravintolamme sijainti luonnon keskellä kutsuvat vieraat viihtymään. Tarjoamme ravintolassamme hyvää suomalaista ruokaa, jonka valmistamme aina mahdollisuuksien mukaan tuoreista sesongin raaka-aineista. Suosimme lähiseudun toimittajia. Tilamme soveltuvat hyvin myös yritystilaisuuksiin. Meiltä löytyy kokous-, lounas-, ja päivällispaketteja vaativimmillekin asiakkaille. Tarvittaessa järjestämme myös oheisohjelmaa. KOKOUS- JA RYHMÄTARJOILUT Lounas + kokouskahvit 25 €/henk Pyydä tarjous omalle ryhmällesi: info@simpsionkullas.fi

Lue lisää