Etsi huone ja varaa tästä
Tulopäivä
-
Lähtöpäivä
Henkilöt
Huoneita

Huoneistohotelli Simpsiönkullas, Lapua

SIMPSIÖNKULLAAN UUTISIA

Simpsiönkullaan uusi yrittäjä Alitar Oy aloitti 1.9.2020. Lisätietoja tulossa lähiaikoina. Pian valmistumassa Morsiussviitti Lakianruusu!

 

 

Tilamme ovat VUOKRATTAVISSA erilaisiin tilaisuuksiin

  • Juhlatilaisuudet

  • Kokoukset

  • Koulutukset

  • SALI pöydät ja tuolit 90 hengelle, videotykki ja mikrofoni


  • TERASSI upeine maisemineen tarjoaa lisätilaa

  • Hotellin takana oleva tunnelmallinen KOTA on käytössänne

     

     Catering palvelusta vastaa Alitar oy

      www.Alitar.fi

      Tarja Ali-rantala    0405937180

Lisätiedot ja varaukset:

info@simpsionkullas.fi

tel.. 0447717852

HOTELLISSA EI TOISTAISEKSI TARJOILLA AAMIAISTA!

Vuonna  2012 valmistunut huoneistohotelli Simpsiönkullas tarjoaa laatutietoisille majoittujille hulppeat maisemat aivan Lapuan Simpsiönvuoren laella.

Lapualla, keskellä etelä-pohjalaista lakeutta sijaitseva Simpsiönvuori sijaitsee noin 3,5 km päässä Lapuan keskustasta ja noin puolen tunnin ajomatkan päässä Seinäjoen keskustasta nousten merenpinnasta 132 m korkeana.

Luonnollisuus ja luontoystävällisyys ovat meille tärkeitä, tästä osoituksena mm.huoneistohotellin lämpeneminen maalämmöllä. Simpsiö on monipuolinen vapaa-ajankeskus rinnehiihtokeskuksineen ja upeine luontopolkuineen ja vaellusreitteineen.

Huoneistohotelli vuokraa moderneja saunallisia yksiöitä ja kaksioita vuorokausipohjalta, pidemmät ajanjaksot myös mahdollisia. 

Huoneistojen parvekkeilta avautuu vaikuttava näkymä yli jylhän metsämaiseman ja lähimaastosta löytyy monipuolisia vaellusreittejä. Simpsiönkullas on erinomainen valinta luonnonystävälle!

Lisäksi majoittuja voi viettää aktiivilomaa läntisen Suomen suurimmassa hiihtokeskuksessa tai tutustua Lapuan muihin aktiviteetteihin.

Tervetuloa majoittumaan mukavasti!

Sää Lapualla

MAJOITU MUKAVASTI, ARJEN YLÄPUOLELLA
UPEAT MAISEMAT POHJANMAAN HUIPULLA,

TULE JA KOE  RAUHA JA RENTOUS LOMAMATKAN VARRELLA!

Laadukasta majoittumista huoneistohotelli Simpsiönkullaksessa!

Huoneistohotellissamme on kahdeksantoista viihtyisää huoneistoa. Näistä kaksitoista on 25 neliömetrin yksiötä ja kuusi 45 neliömetrin kaksiota. Ylimmässä kerroksessa sijaitseva kaksio toimii myös morsiussviittinä.

Lue lisää